Trebate povoljne sobe u Zagrebu? Imamo prijedlog za Vas!

Tražite gdje odsjesti za vrijeme vašeg boravka u Zagrebu a ne želite plaćati skupe hotele? Za Vas imamo odličan prijedlog – Sobe i apartmane Altis. Locirani u Laništu, Sobe i apartmani Altis pogodni su svim gostima a naročito onima koji dolaze iz područja Dalmacije, Istre i Primorja.

Sve sobe odlikuju se kvalitetnom opremljenošću i modernim dizajnom. Jedna od najvećih odlika Soba i apartmana Altis je čistoća koja je na prvom mjestu vlasnicima. Sve smještajne detaljno se čiste nakon svakog gosta.

Trebate povoljne sobe u Zagrebu? Imamo prijedlog za Vas!Jednokrevetna soba cijenom je najpovoljnija u Zagrebu pa tako iznosi od 180 kuna do 210 kuna. Jednokrevetna soba je opremljena WC-om, bežičnim internetom, LCD TV-om te ima osiguran parking.

Dvokrevetna soba iznosi od 250 kuna do 310 kuna a zavisi od broja noćenja i da li je soba sa kuhinjom ili bez.

U ponudi su sobe sa bračnim krevetom ili sa odvojenim krevetima. Također možete birati između soba sa kuhinjom ili bez kuhinje.

Uz sve navedeno, ljubazni  vlasnici učiniti će vaš boravak ugodnim i stoje Vam na raspolaganju.

Za sve dodatne informacije, posjetite www.apartmani-altis.com

Prijevoz u Zagrebu

Ukoliko idete autom u grad računajte da ćete na vanjskim parkirnim mjestima imati mogućnost parkinga na maksimalno 2 sata. Ukoliko će vam boravak u centru trajati duže, savjetujemo da se parkirate u neke od garaža koje se kreću između 4 i 10 kuna po satu.

Taksi je danas dosta povoljan pa ćete tako platiti za vožnju od 5 kilometara oko 35 kuna.

Tramvajska karta za 1,5 sati vožnje iznosi 12 kuna dok je cjelodnevna karta 40 kuna.

Znamenitosti  Zagreba

Trg bana Josipa Jelačića

Središnje mjesto grada Zagreba jest trg bana Josipa Jelačića. Trg je nastao u podnožju dvaju naselja, Kaptola i Gradeca, uz izvor Manduševac. Gradske vlasti su 1641. godine odredile da će se tu održavati sajmovi.

Današnje zgrade su nastajale od početka 19. stoljeća. Na njihovim fasadama su vidljivi rezličiti graditeljski stilovi od neostilova 19. stoljeća, bidermajera i secesije do moderne i postmoderne.

Park Ribnjak

Nekadašnji biskupski ribnjaci u kojima su svećenici s Kaptola za posni petak lovili ribu u
19. stoljeću pretvoreni su u perivoj engleskog tipa. Jedino ime parka, Ribnjak, podsjeća
na prošla vremena. Danas su ovdje egzotične biljke, skulpture, klupe, dječji park i kapelica što čini odlično mjesto za odmor, šetnju i igru u centru grada.

Fontana Manduševac

Ispod fontane Manduševac nalazi se izvor koji je opskrbljivao Zagreb do kraja 19. stoljeća. Sudski spisi o progonima vještica spominju izvor kao njihovo glavno sastajalište. Uz izvor se veže legenda o nastanku imena grada. Naime, jednoga sunčanog dana stari, drevni ban, umoran i žedan, na povratku iz bitke reče lijepoj djevojci Mandi da mu zagrabi vode s izvora.

Tako je izvor dobio ime Manduševac, a grad ime Zagreb. U vrijeme dok je voda iz zdenca bila pitka, govorilo se da će se onaj tko se ondje napije vode uvijek vraćati u Zagreb. Danas živi predaja o Manduševcu kao zdencu sreće koji ispunjava želju za novčić.

Ostavite komentar