Privatni apartmani u Zagrebu? Jeftiniji a udobniji!

U potrazi ste za smještajem u Zagrebu? Savjetujemo privatne apartmane umjesto hotela.

Navedeni privatni apartmani daleko su povoljniji od hotela pa se tako može naći privatan studio apartman po cijeni od 290 kuna dok je cijena dvokrevetne sobe u hotelima često od 400 do 500 kuna.

Prednost privatnih apartmana ogleda se osim u cijeni, i u udobnosti te u mogućnosti korištenja kuhinje.

Na taj način, moći ćete uštedjeti novac na prehrani jer je poznato kako je cijena prehrane u Zagrebu skupa.

Privatni apartmani u Zagrebu? Jeftiniji a udobniji!Naš savjet za privatne apartmane u Zagrebu su Sobe i apartmani Altis. Navedeni imaju najdulju tradiciju u najmu soba i studio apartmana. Locirani su u Laništu, dijelu Zagreba koji je jako blizu centru grada a istovremeno dovoljno udaljen kako ne biste osjetili česte gradske gužve.

Svi privatni studio apartmani iznimno su dobro opremljeni. Tako svaki apartman ima klima uređaj, bežični internet, WC, kupaonu, kuhinju i pripadajuće posuđe.

Također, tijekom ljepšeg vremena možete uživati u velikoj i modernoj terasi.

Cijena studio apartmana u Sobama i apartmanima Altis kreću se između 290 i 370 kuna u zavisnosti od broja noćenja i veličine studio apartmana.

Naš savjet je da se pridružite facebook stranici Soba i apartmana Altis gdje ćete dobivati obavjesti o mjesečnim akcijama gdje možete ostvariti dotatni popust ili pak besplatan fitness itd.

Što pogledati kada ste u Zagrebu?

Što se tiče sadržaja u cantru, savjetujemo da definitivno posjetite Trg bana Jalačića, Strossmayerovo šetalište te Tkalčićevu ulicu.

Ono što je nadalje prepoznatljivo za Zagreb su Športsko rekreacijski centri Jarun te park Bundek i Maksimir.

Noćni život Zagreba najintenzivniji je upravo na Jarunu.

Što koristiti za prijevoz gradom?

Morate računati kako je strogi centar Zagreba omeđen 1. zonom te da imate ograničenje parkinga na 1 sat. Iz tog razloga savjetujemo parking u garažama gdje možete naći sat parkiranja za 5 kuna (garaža Importane Galerije u Vlaškoj).

Ukoliko se odlučiteza vožnju javnim prijevozom za sat i pol vremena vožnje izdvojiti ćete 12 kuna ako kupite kartu na kiosku ili 15 kuna ako kupite kartu kod vozača  tramvaja ili autobusa.

Cijena taksija kreće se otprilike za 5 kilometara, 35 kuna.

Ostavite komentar