Mali ali zato povoljni moteli u Zagrebu!

Uskoro ćete doći u Zagreb i trebate smještaj? Donosimo vam nekoliko savjeta koji bi mogli biti korisni. Za početak morate zapamtiti da su svi veće hoteli ili moteli u Zagrebu relativno skupi i mogu biti u rasponu između 500 i 700 kuna za dvije osobe po noćenju.

Neki od najpovoljnijih motela i hotela u Zagrebu su Hotel I i Zagreb Hotel koji se nalazi u neposrednoj blizini jezera Bundek. Hotel Zagreb cijenu može ponuditi ali je kvaliteta lošija.

Mali ali zato povoljni moteli u Zagrebu!Slična situacija nam se dogodila kad smo ostali preko noći u hostelu Areni, koji je ranije bio poznat kao hotel Remetinec. Ovaj hotel, hostel danas, jedan je od povoljnijih u Zagrebu, ali sobe su prilično skučene i izgledalo je dosta derutno.

Na kraju, kroz razgovor s gospođom koji radi na recepciji hostela Arena, dobili smo savjet za mali motel Sobe i apartmane Altis. Gospođa je rekla da su vrlo dobre kvalitete, ali su često zauzet, tako da ako ne postoji mjesto tamo, gosti dolaze do njih, jer oni su samo oko kilometar daleko.

Odlučili smo testirati drugi dolazak na popisu smještaja i stvarno smo bili zadovoljni. Vrlo čiste sobe, a cijene su više nego razumne. Mi smo iznajmili dvokrevetnu sobu za samo 250 kuna.

Ona je imala kupaonicu i WC, LCD TV, bežični internet i parking.

Ovdje je njihova internet stranica www.apartmani-altis.com

Naš savjet je da se pridružite facebook stranici Soba i apartmana Altis gdje ćete dobivati obavjesti o mjesečnim akcijama gdje možete ostvariti dotatni popust ili pak besplatan fitness itd.

Nekoliko savjeta o prijevozu u Zagrebu

Kako su česte gužve u Zagrebu za vrijeme odlaska i dolaska na posao, savjetujemo da navedene periode izbjegavate.

Danas je vožnja taksijem izrazito pristupačna pa će vas tako vožnja taksijem koštati oko 35 kuna za 5 kilometara vožnje.

Cijena karte za javni gradski prijevoz iznosi 12 kuna za 1,5 h vožnje, dok je cjelodnevna karta 40 kuna.

Ostavite komentar