Kratkoročni najam stana u Zagrebu

U potrazi ste za kratkoročnim najmom u Zagrebu? Imamo sugestiju za Vas. Sobe i apartmani Altis nude iznimno povoljan kratkoročni najam soba i studio apartmana.

Sobe i apartmani Altis locirani su na Laništu, nedaleko od Arena Centra što omogućava brz dolazak do centra Zagreba uz istovremeno izbjegavanje čestih gradskih gužvi.

Također, neposredna blizina Arena Centru, omogućiti će uživanje u brojnim zabavnim sadržajima Arena Centra – kafićima, restoranima, kino dvoranama, kuglanama i drugim sadržajima.

Kratkoročni najam stana u ZagrebuSve sobe i studio apartmani iznimno su čisti što je jedna od glavnih odlika Altisa.  Opremljenost soba i studio apartmana je na zavidnoj razini pa tako sve sobe i studio apartmani imaju klima uređaj, bežični internet, WC, kupaonu te osiguran parking.

Prednost ovakvog smještaja u odnosu na hotel je mogućnost pripreme hrane u studio apartmanima koji su osim kuhinjom, opremljeni i posuđem.

Također, cijene su daleko povoljnije u odnosu na hotelski smještaj pa tako možete iznajmiti studio apartman već od 310 kuna za dvije osobe.

Dodatne informacije potražite na www.apartmani-altis.com

Što pogledati u Zagrebu i okolici?

Zagreb, idilično smješten podno gore Medvednice, najveći je a ujedno i glavni grad Hrvatske. Zagreb, sa svojih 641 km2 ima 1,000 000 milijun stanovnika te 35 gradskih četvrti.

Jarun

Jezero koje je pretvoreno danju u rekreativni centar Zagreba a noću u središte noćnog života.  Na velikom jezeru možete uživati u miru i prirodi dok na malom jezeru možete posjetiti među najpoznatije klubove i kafiće u Zagrebu.

Medvednica

Gustom šumom obrasle padine Medvednice  (Sljemena) nude odmor u prirodi do koje se može stići i tramvajem iz središta grada. Izletnici mogu birati kojom će od označenih staza poći prema kojem od planinarskih domova, koji nude jeftina, svježe pripremljena krepka jela.

Naročito savjetujemo da probate grah po kojem je Sljeme poznato.

Samobor

Smješten u podnožju zelenih brežuljaka, uz riječicu Gradnu koja uvijek žubori, Samobor je jedan od najbolje očuvanih gradića sjeverne Hrvatske te ga svakodnevno obilazi mnoštvo posjetitelja iz Zagreba, koji najviše vole sjesti u neki od kafića na glavnom samoborskom trgu i uživati u glasovitim samoborskim kremšnitama koje nude sve gradske slastičarnice.

Javni prijevoz u Zagrebu i taksi

U Zagrebu se javni prijevoz sastoji od autobusa i tramvaja pri čemu je grad jako dobro povezan sa oba. Cijene javnog prijevoza su pristupačne, a variraju o vremenu za koje uzimate kartu.

Taksi prijevoz je danas povoljniji nego prije jer djeluju tri veća taksi prijevoznika – Radio Taxi Zagreb, Eko Taxi i Cammeo Taxi.

Ostavite komentar