Kako naći povoljan motel u Zagrebu? Pogledajte!!

Znate li do sada gdje naći povoljan motel u Zagrebu? Na pravom ste mjestu, imamo odličnu preporuku za Vas. Sobe i apartmani Altis danas su jedna od najpoznatijih iznajmljivača za kratkoročni najam.

Sobe i apartmani Altis nalaze se na Laništu, u Novom Zagrebu, nedaleko od Arena Centra i Arene Zagreb pa ako vam znači mir a istovremena blizina centra grada onda je Altis pravo mjesto za Vas.

Kako naći povoljan motel u Zagrebu? Pogledajte!!Ono što je važno naglasiti je da su Sobe i apartmani Altis izvrsno opremljeni i svaka soba ima klima uređaj, bežični internet, LCD TV i osiguran parking.

Sve sobe i studio apartmani odlikuju se  besprjekornom čistoćom te se sobe detaljno čiste nakon svakog gosta.

Cijene su iznimno prihvatljive pa tako jednokrevetna soba košta između 180 i 210 kuna a dvokrevetna soba 250 do 290 kuna.

Za dodatne informacije posjetite www.apartmani-altis.com

Prijevoz u Zagrebu

Obzirom da su česte nedoumice o tome koji prijevoz koristiti za obilazak Zagreba, donosimo par korisnih savjeta.

Taksi prijevoz je danas dosta povoljan pa će vas on koštati za vožnju od 5 kilometara oko 35 kuna.

Javni prijevoz u Zagrebu se sastoji od tramvaja i autobusa pri čemu najčešće voze tramvaji. Cijena karte tramvaja i autobusa za 1,5 h vožnje  iznosi 12 kuna dok je za cjelodnevnu vožnju cijena 40 kuna.

Ukoliko se odlučite ići sa automobilom do grada, obratite pozornost da su česte gužve u vrijeme odlaska i dolaska na posao.

Što posjetiti u Zagrebu?

Ako kratko boravite u Zagrebu savjetujemo vam da se prošećete centrom Zagreba te da odete na Jarun koji danas predstavlja drugi centar dnavnog i noćnog života Zagreba.

Ostavite komentar