Uspila sam naći odlično prenoćište u Zagrebu!

Dolazin godinama u Zagreb na doktorat i uvik san imala problema da pronađem dobro prenoćište u Zagrebu. Najprije san bila negdi u Dubravi pa u centra Zagreba i na kraju me put odvea na Lanište, prema mome Splitu.

Zato sam i odlučila napisat ovaj članak, jel znan da bi mojim Dalmatincima ovo bilo najbolje prenoćište upravo zbog lokacije.

Uspila sam naći odlično prenoćište u Zagrebu!Lokacija Soba i apartmana Altis nalazi se uz samu Jadransku aveniju kada se ide iz Dalmacije put Zagreba, skretanje desno na semaforu prije Arena Centra.

Vlasnici su jako ljubazni, kao da su iz Dalmacije! Cijene smještaja su im povoljne pa san ja platila jednokrevetnu sobu 180 kuna po noćenju. Imala san zaseban WC i kupaonu, parking, bežični internet i udoban krevet. Meni je to bilo najviše potribno.

Kako je bar za mene u Zagrebu bilo teško naći ugodne i nasmijane ljude, imala san potribu napisati ovaj članak da pohvalim vlasnike Soba i apartmana Altis za odlično prenoćište u Zagrebu.

Malo o taxi službama

Mogu samo reći kako je dobro za našu lipu državu kako ima sada više konkurencije. Taksija ima danas puno više u Zagrebu i korektne su  cijene. Tako san platila taksi od centra do Jaruna 35 kuna. Ima oko 5 kilometara udaljenosti.

Još malo o javnom prijevozu

Javni prijevoz mi je skroz dobar ako se čoviku ne žuri. Ako se ne ide u vrime kada se ljudi vraćaju s posla, nema ni gužve pa je skroz dobar prijevoz. Kartu sam platila 15 kuna.

Ostavite komentar