Tražite jeftino prenoćište u Zagrebu? Što odabrati?

Vrijeme je u kojem gotovo svi traže kako uštedjeti svaku kunu. Tako nam je i stizalo dosta upita o tome gdje pronaći jeftino prenoćište u Zagrebu. Naš savjet je prenoćište sa najduljom tradicijom kod privatnih iznajmljivača u Zagrebu – Sobe i apartmani Altis.

Navedeno prenoćište se nalazi u Novom Zagrebu, nedaleko od poznate rukometne ljepotice Arene Zagreb. Smještajni kapaciteti su moderno i lijepo uređene pri čemu se istovremeno razmišljalo o ponudi za svakog gosta.

Tako Sobe i apartmani Altis imaju u ponudi jednokrevetnu sobu, dvokrevetne sobe i studio  apartmane.

jeftino prenoćište u ZagrebuJednokrevetnu sobu možete dobiti već po cijeni od 170 kuna pri čemu soba ima sve potrebno za dulji ili kraći boravak – WC, kupaonu, bežični internet, parking i te LCD- TV.

Dvokrevetnu sobu možete dobiti u varijanti sa bračnim krevetom ili bez te u varijanti sa ili bez kuhinje. Dvokrevetna soba kreće se u rasponu od 240 kuna do 310 kuna.

Za dulji boravak savjetujemo studio apartman Soba i apartmana Altis koji ima i kuhinju sa pripadajućim posuđem.

Sve sobe i apartmani odlikuju se iznimnom čistoćom pa se tako Sobe i apartmani Altis svrstavaju u jedne od najčišćih smještajnih kapaciteta u Zagrebu.

Za sve dodatne informacije, posjetite www.apartmani-altis.com

Naš savjet je da se pridružite facebook stranici Soba i apartmana Altis gdje ćete dobivati obavjesti o mjesečnim akcijama gdje možete ostvariti dotatni popust ili pak besplatan fitness itd.

Taksi službe

Danas su gotovo sve taksi službe pojeftinile kako se povećala konkurencija. Tako taksi Cammeo košta za dionicu od 5 kilometara, oko 35 kuna.

Javni prijevoz

Javni prijevoz je dosta čest te će vas karta za 1,5 h košati 12 kuna a dnevna karta 40 kuna.
Ukoliko imate više stvari za obavljati u Zagrebu a ne žuri Vam se, savjetujemo javni prijevoz.

Ostavite komentar