Tipičan dan posta sa sokovima

Nakon ustajanja

Popijte čašu vruće vode sa svježe iscijeđenim limunovim sokom. lzvedite niz istezanja opisan u planu sedmodnevne detoksikacije.

Doručak

Sok od jedne mrkve, jedne jabuke i jedne naranče.

Sredina jutra

Pođite u žustru desetominutnu šetnju. intenzivnije tjelesne aktivnosti se ne preporučuju jer tijelo ima dovoljno drugog posla. Umjesto toga se opustite, uživajte na svježem zraku i duboko dišite.

Cim stignete kući, natočite si veliku čašu hladne vode i polako je popijte. Svaki dan MORATE popiti osam čaša vode pa je uvijek imajte pri ruci i razvijte naviku pijuckanja.

Ručak

Sok od šake svježeg špinata koji je bogat željezom i djelotvoran pri detoksikaciji, jednoga zgnječenog češnja češnjaka, soka od jednog limuna, 100 grama kuhane cikle (ne ukiseljene), dvije stapke celera i tri mrkve.

Sredina poslijepodneva

Uživajte u šalici maslačkove kave, a ako osjetite glad, pojedite jabuku ili krušku. lli oba ploda stavite u sokovnik te dodajte limunov sok. Vrijeme iskoristite za temeljito četkanje tijela prije opuštajućeg namakanja u kupki. Temperatura vode ne smije biti viša od tjelesne temperature, kako iz kade ne biste izašli iscijeđeni i iscrpljeni.

Potom na kožu nanesite losion i temeljito ga umasirajte da ubrzate krvotok. Popijte još jednu veliku čašu vode i opustite se uz časopis ili poslijepodnevni film.

Večera

Jedite rano jer biste prije spavanja trebali popiti još jedan sok! Ovaj put kušajte kombinaciju pola male glavice crvenog kupusa, dvije ili tri jabuke i pola lukovice komorača. Sok je iznenađujuće ukusan I vrlo blagotvoran.

Prije spavanja

Ovaj sok nastojte popiti sat i pol prije spavanja. Sok od jagoda i breskvi vrlo je osvježavajući i lagan.

Spavanje

U krevet pođite rano i dobro se naspavajte. Koristit će vam!

Post sa sokovima nipošto ne smije trajati dulje od dva dana. Vaše je tijelo stvoreno za probavljanje krute hrane pa mu je nemojte uskraćivati.

Preporučujemo da pogledate  niže navedeni video o dijeti sokovima!

 

Ostavite komentar