Privatni smještaj ili hotelski smještaj u Zagrebu? Pogledajte razlike i sami zaključite što je bolje!

Dosta su česte nedoumice naših gostiju što odabrati. Privatni smještaj  ili hotelski smještaj u Zagrebu.

U današnje vrijeme gotovo svima igra ulogu pri odabiru novac, ali istovremeno se traži zadovoljavanje ostalih komponenti – sigurnosti automobila, kvalitete i čistoće smještaja.

U obzir smo uzimali isključivo privatne smještaje koji su u razini motela odnosno da se radi o objektu namjenjenom za smještaj a ne stanovima koji se iznajmljuju u stambenim zgradama.

Uspoređivali u najvećoj mjeri dva najpoznatija u pojedinoj kategoriji. Hotel Zagreb na Bundeku u koji su najpoznatiji u iznajmljivanju hotelskog smještaja te Sobe i apartmani Altis koji imaju najdulju tradiciju kao privatni smještaj u Zagrebu.

Privatni smještaj ili hotelski smještaj u ZagrebuHotelski smještaj u Zagrebu ( Hotel Zagreb ) – prednosti i nedostaci

Možemo reći kako je navedeni hotel dobro lociran jer je u blizini Bundeka i dosta blizu centru grada. Cijene su prihvatljive pri čemu treba uzeti u obzir da je navedeni hotel kategoriziran sa 2 zvjezdice dok su Sobe i apartmani Altis kategorizirani s 3 zvjezdice. Usporedbu sa hotelima 3 zvjezdice nismo radili jer su tada cijene daleko više pa usporedba nebi niti imala smisla.

Gotovo svaki hotel u Zagrebu kao i Hotel Zagreb imaju veliki parking što je dosta  bitno obzirom da se danas u Zagrebu gotovo svugdje naplaćuje.

Recepcioneri su imali sličan pristup u svim hotelima u kojima smo boravili a to je profesionalan pristup pri čemu su neki ljubazni a neki nisu.

Privatni smještaj u Zagrebu ( Sobe i apartmani Altis ) – prednosti i nedostaci

Kod privatnog smještaja u Zagrebu velika je prednost cijena. Tako je u Sobama i apartmanima Altis cijena dvokrevetne sobe 250 kuna što je iznimno povoljno.

Ono što je velika prednost privatnog smještaja u Zagrebu je mogućnost najma studio apartmana ukoliko boravite dulje vremena pa si na taj način možete dodatno uštedjeti novac.

Nadalje, konkretno u Sobe i apartmani Altis su sa najduljom tradicijom najma pa su tako vlasnici iznimno ljubazni i susretljivi.

Parking je također velik i siguran a još jedna prednost je što je kompletan smještaj pokriven besplatnim bežičnim internetom.

Također, sobe su moderno i lijepo uređene te su daleko bolje opremljene nego što je to slučaj kod hotelskog smještaja u rangu iste cijene.

Zaključujemo kako dajemo prednost privatnom smještaju Altis koji ima najdulju tradiciju najma soba i apartmana u Zagrebu.

Iz tog razloga, navodimo i njihovu stranicu www.apartmani-altis.com

Naš savjet je da se pridružite facebook stranici Soba i apartmana Altis gdje ćete dobivati obavjesti o mjesečnim akcijama gdje možete ostvariti dotatni popust ili pak besplatan fitness itd.

Ostavite komentar