Odabrali smo najjeftinije i najbolje noćenje u Zagrebu!!

Dobivali smo puno pitanja u redakciju o tome gdje se može pronaći najjeftinije noćenje u Zagrebu.

Tako smo ja i moj urednik odlučili pola godine zakupljivati smještaj u Zagrebu na različitim mjestima za naše dopisnike koji često dolaze u Zagrebu.

U konačnici, u uži izbor ušli su Sobe i apartmani Altis, Dogis noćenje i motel Prima. Osnovni kriteriji prema kojima smo navedene uvrstili u 3 najbolja za pružanje usluga noćenja u Zagrebu su cijena, kvaliteta te lokacija.

Odabrali smo najjeftinije i najbolje noćenje u Zagrebu!!Lokacijski smo nastojali da se nalazi u blizini centra ali ne ipak u samom centru. Ipak, ovo istraživanje smo provodili u namjeri da pomognemo Hrvatskom gostu a on u najvećoj mjeri dolazi u Zagreb sa automobilom.

U tom slučaju smještaj u centru se pokazao izrazito nepovoljnim zbog čestih gužvi koje se stvaraju u gradu. Istovremeno, nastojali smo naći smještaj koji je blizu centru tako da se ne gubi puno vremena na dolazak do centra.

Tako su Sobe i apartmani Altis motel Prima locirani na Laništu a Dogis u Prečkom.

Svi navedeni kvalitetno su opremljeni te svi imaju klimatizirane sobe sa centralnim grijanjem. Također, na svm navedenim lokacijama, osiguran je parking.

Dolazimo do cijene koja nam je i dala prevagu pri odlučivanju o jednom najboljem i najjeftinijem noćenju u Zagrebu.

Sobe i apartmani Altis imali su najpovoljniji smještaj u Zagrebu kada smo uzeli u obzir najčešće korištene smještajne jedinice za noćenja – jednokrevetnu sobu, dvokrevetnu sobu i studio apartman.

Tako je naša preporuka za najjeftinije i najbolje noćenje u Zagrebu – Sobe i apartmani Altis!

Navodimo i link za njihovu stranicu www.apartmani-altis.com

Malo o prijevozu u Zagrebu

Kako bismo vam pomogli i kod korištenja prijevoza u Zagrebu, donosimo nekoliko savjeta. Vožnja automobilom u Zagrebu može biti jako stresna za osobe koje dolaze iz manjih gradova Hrvatske.

Naš savjet je da izbjegavate odlazak u centar automobilom u vrijeme odlaska i dolaska sa posla a to je od 7.00 do 8.00 h te od 16.00 do 18.00 h.

Taksi je danas povoljan u Zagrebu pa ćete platiti za vožnju od otprilike 5 kilometara oko 35 kuna.

Kartu za javni prijevoz u trajanju od 1,5 h ćete platiti 12 kuna a cjelodnevnu kartu 40 kuna.

Ostavite komentar