Pitate se koji je najbolji osobni trener u Zagrebu? Evo odgovora!

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim osobnim trenerom u Zagrebu, donosimo Vam naša zapažanja.

Unazad nekoliko godina, osobni treneri postaju sve popularniji kao mogućnost dobivanja najbolje moguće usluge u području mršavljenja i oblikovanja tijela kroz fitness.

Treba reći kako osobni treninzi nisu jeftini ali istovremeno ukoliko ih možete platiti, učiniti ćete nešto odlično za svoje tijelo i duh.

najbolji osobni trener u zagrebuZanimanje osobni trener-tko je to?

Bez sumnje, top osobni treneri moraju imati vrhunsku stručnost. To uključuje završen fakultet što je najčešće Kineziološki fakultet ili neki srodan njemu. Naravno, podrazumjeva se da se osoba neprekidno dodatno educira.

Osobni trener mora imati i odlična znanja iz područja prehrane i dijeta. Također, nužna su odlična znanja iz fitnessa ali i iz motiviranja klijenta. Ipak, uspjeh će ovisiti u najvećoj mjeri o tome kako će se kvalitetno osoba motivirati za trening i prehranu.

Kako izgleda trening sa odličnim osobnim trenerom?

Kvalitetni osobni trener mora znati prepoznati koliko može „pritisnuti“ klijenta na treningu, dakle kvalitetno dozirati trening.

Mjerenje mora biti sastavni dio svakog individualnog treninga ali pod time mislimo na kvalitetene aparate.

Vježbe koje provodi klijent moraju biti prilagođene klijentu prema ciljevima ali i prema njegovim afinitetima. Dakle, mora se naći mjera između želje klijenta ali i potrebe za određenom vježbom.

Kod treninga sa osobnim trenerom morate se osjećati ugodno i prije svega sigurno po pitanju ozljeda.  Individualni trening podrazumjeva da je trener koncentriran samo na vas ili eventualno na još jednu osobu.

Naša preporuka za najboljim osobnim treninzima u Zagrebu!

Preporuku dajemo Centru za zdravo i lijepo tijelo Altis iz razloga što navedeni koncept nudi najbolji individualni pristup u Zagrebu.

Navedeni Centar provodi individualne treninge na način da trenirate u 90 m2 samostalno sa trenerom pa nema okolnih utjecaja koji bi vas mogli smesti poput drugih vježbača.

Trener je koncentriran samo na vas pri čemu je cijena 130 kuna po trening koji traje 60 minuta.

Više informacija o programu individualnih treninga Altisa pročitajte na linku Individualni treninzi.

Ukoliko trenirate 2 na 1 cijena je 100 kuna po trening što spada u jako povoljne cijene obzirom da ne plaćate niti fitness centar.

Svi treneri su magistri Kineziologije što nam je potvrdilo ocjenu 5 zvjezdica za navedeni program osobnih treninga Centra Altis.

najbolji osobni trener u Zagrebu

Ostavite komentar