Moj pronalazak jeftine sobe u Zagrebu!

Odluka da napišem ovaj članak je bila zbog velikog poteškoća u pronalasku soba koje su mi trebale za rodbinu tijekom mog vjenčanja. Krenuo sam s internetom i polako pretraživao.

Za najveći broj pojmova izbacivao mi je google Sobe i apartmane Altis ali kako sam ja htjeo ipak provjeriti cijene kod još dvoje privatnih iznajmljivača.

 Moj pronalazak jeftine sobe u Zagrebu!Ono što mi je bilo neobično je da nitko nije bio spreman pregovarati oko cijene  radilo se većem broju osoba. Nadalje, samo su mi Sobe i Apartmani Altis uljudno omogućili da rodbina ostane duže (do 12 h).

Mogu reći sve riječi pohvale Sobama i apartmanima Altis zbog susretljivosti i ljubaznosti. Cijene noćenja su bile najprihvatljivije a kako sam išao prije rodbine pogledati, stvarno bile lijepe sobe i studio apartmani.

Evo, ovo je moje kratak osvrt i preporuka za sve koji traže jeftine sobe u Zagrebu.

Ovo je link stranice Soba i apartmana Altis www.apartmani-altis.com

Što vrijedi pogledati u Zagrebu?

Obzirom da sam turistički vodič, malo sam odlučio prema mojim preferencijama navesti što vrijedi pogledati u Zagrebu. Navodim lokacije koje se nalaze u užem centru Zagreba.

Tržnica Dolac

Jedna od posebnosti grada jesu tržnice na otvorenom. Gotovo svaka četvrt ima jednu, no najpoznatija je tržnica Dolac u blizini katedrale. Odlukom gradakuće na Dolcu srušene su početkom 20. Stoljeća kako bi se 1930. godine otvorila suvremena tržnica na 3 etaže. Na njoj proizvođači svakodnevno od ranog jutra prodaju svježe voće i povrće, meso i ribu. Plac je jedinstveno mjesto zvano i „zagrebački trbuh“ gdje gurmani pronalaze sezonke proizvode iz svih regija.

Strossmayerovo šetalište

Šetalište Josipa Jurja Strossmayera pod južnim bedemom Gradeca koncem je 19. Stoljeća uređeno dobrovoljnim prilozima građana. Nazvano je po biskupu, prosvjetitelju i najutjecajnijoj ličnosti društvene i političke scene 19. stoljeća.

Ilica

Najpoznatija zagrebačka ulica jest Ilica. Dugo vremena je sa šest kilometara dužine bila najduža ulica u gradu, a danas je tek četvrta jer su je pretekle nove avenije. Bez obzira na poredak, Ilica je zadržala bogat život i ulogu glavne gradske arterije s trgovima, upravnim zgradama, kazalištima pa čak i prvom pivovarom.

Ostavite komentar