Kratke upute za povoljan privatni smještaj u Zagrebu, taksi službe i javni prijevoz!

Dobili smo dosta upita o tome koji je najbolji privatni smještaj u Zagrebu, taksi služba kao i kakav je javni prijevoz u Zagrebu.

Pa krenimo od privatnog smještaja u Zagrebu. Treba napomenuti kako je definitivno najbolja opcija za noćenja u Zagrebu, privatni smještaj. Hoteli su dosta skupi i po nama su više prilagođeni platežnoj moći stranih gostiju a manje domaćim gostima.

Nadalje, smatramo kako je najbolje noćiti u privatnom smještaju koji je koncipiran da su i vlasnici u njemu ili da su drugi turisti u njemu. Inače, postoje i privatni iznajmljivači koji iznajmljuju stanove u sklopu stambenih zgrada.

Po nama, takav najam ne uljeva sigurnost jer postoji mogućnost nezadovoljnih susjeda koji mogu raditi probleme jer se navedeni stan iznajmljuje pa im se neprekidno izmjenjuju turisti.

povoljan smještaj u zagrebuPovoljan privatni smještaj u Zagrebu

Najpoznatiji iznajmljivači privatnog smještaja u Zagrebu su Sobe i apartmani Altis koji imaju među najduljim tradicijama najma privatnih soba i studio apartmana. Locirani su na Laništu, nedaleko od Arena Centra i Arene Zagreb.

Sobe i apartmani Altis koncipirani su kao mali obiteljski hotel tako da su vlasnici gostima na neprekidnoj dispoziciji. Također, sve sobe su iznimno dobro opremljene i iznajmljuju se po vrlo preistupačim cijenama. Tako možete dobiti dvokrevetnu sobu sa kuhinjom, klima uređajem, bežičnim internetom, WC-om, kupaonom te osiguranim parkingom za svega 260 kuna.

Sobe i apartmani Altis imaju u ponudi jednokrevetnu sobu, dvokrevetne sobe te studio apartmane.

Naš savjet je da se pridružite facebook stranici Soba i apartmana Altis gdje ćete dobivati obavjesti o mjesečnim akcijama gdje možete ostvariti dotatni popust ili pak besplatan fitness itd.

Taksi službe u Zagrebu

Za razliku od prošlih godina gada je Takski Zagreb bio jedini pružatelj taksi usluga, danas imamo 3 taksi prijevoznika u Zagrebu te su cijene znatno pristupačnije nego prije.

Taksi prijevoznici koje ćete susresti u Zagrebu su Cammeo, Taxi Zagreb i Eko taksi.

Naša preporuka je Cammeo zbog najpovoljnijih cijena a i male vjerovatnosti da će vam zaračunati veću cijenu što je prije znao biti slučaj. Cijena se kreće za 5 kilometara , 35 kuna.

Cjenik usluga Taxi Cammea Zagreb su sljedeće:

•    start: 15 kuna
•    svaki prijeđeni kilometar vožnje: 6 kuna (prva dva kilometra su besplatna)
•    sat čekanja: 40 kuna.

Javni prijevoz u Zagrebu

Javni prijevoz se sastoji od tramvaja i autobusa. Dobro su povezani pa tako možete doći gotovo u bilo koji dio grada javnim prijevozom. Stvar je u tome dali vam se žuri ili ne. Ipak, javnim prijevozom će vam trebati dulje nego taksijem.

Cijena je 12 kuna za 1,5 sati vožnje ili 40 kuna za cjelodnevnu vožnju.

Nadamo se da smo vam pomogli oko povoljnog privatnog smještaja u Zagrebu, taksi službe i javnog prijevoza.

Ostavite komentar