Kratak vodič za noćenje u Zagrebu!!

Brojni upiti su stizali u našu redakciju o tome gdje pronaći jeftino noćenje u Zagrebu. Većina osoba koji su nam slali upite dolazili su iz Dalmacije pa tako ne poznaju dobro Zagreb a i kako su navodili neki od njih, imaju strah od vožnje kroz Zagreb.

Iz tog razloga odlučili smo objaviti kratak vodič za noćenje u Zagrebu u kojem donosimo preporuke za smještaj u Zagrebu, taksije i javni prijevoz.

Kratak vodič za noćenje u Zagrebu!!Noćenje (smještaj) u Zagrebu

Naš savjet je definitivno privatni smještaj u Zagrebu, koji je u pravilu daleko jeftiniji od hotelskog smještaja a nudi i mogućnost iznajmljivanja studio apartmana  pri čemu raspolažete kuhinjom pa na taj način možete dodatno uštedjeti.

Preporuka su Sobe i apartmani Altis koji su privatni smještaj u Zagrebu sa najduljom tradicijom najma soba i studio apartmana u Zagrebu.

Sve sobe i studio apartmani iznimno su dobro opremljeni te se odlikuju visokim stupnjem čistoće.

Altis je iznimno pogodan smještaj za osobe koje dolaze iz pravca Jadrana jer su locirani u blizini Arene Zagreb pri čemu navedeni gosti ne moraju prolaziti centar grada te ih je iznimno lako pronaći.

Malo savjeta o prijevozu u Zagrebu

Kako je poznato da se u širem centru Zagreba često znaju stvarati velike prometne gužve donosimo nekoliko savjeta na šta da obratite pozornost pri odabiru prijevoza u Zagrebu.

Ukoliko želite ići u centar grada automobilom, savjetujemo da izbjegavate vrijeme između 7.00 h i 8.00 h te između 16.00 i 18.00 h.

Također, savjetujemo da parkirate automobil u neke od garaža jer u istima nema vremenskog ograničenja kao na vanjskim parkinzima. Cijena za sat parkinga u garaži se kreće oko 5 kuna.

Taksi je danas relativno povoljan pa ćete tako platiti za vožnju od 5 kilometara oko 35 kuna.

Cijena vožnje tramvajom ili autobusom za 1,5 h iznosi 12 kuna dok karta za cjelodnevnu vožnju iznosi 40 kuna.

Ostavite komentar