Koji privatni smještaj u Zagrebu odabrati?

U potrazi ste za privatnim smještajem u Zagrebu? Poznato je kako je hotelski smještaj u Zagrebu iznimno skup a u današnje vrijeme recesije gleda se svaka kuna.

Također, znatan dio novaca možete uštedjeti kroz privatni smještaj na način da iznajmite studio apartman ili apartman pri čemu ćete imati kuhinju. Na taj način ćete dodatno uštedjeti na hrani.

Imamo pravu preporuku za Vas. Sobe i apartmani Altis privatni su iznajmljivači sa najdužom tradicijom. Sobe i apartmani Altis smješteni su u Laništu, nedaleko od Arena Centra.

Koji privatni smještaj u Zagrebu odabrati?Svi smještajni kapaciteti odlikuju se visokom opremljenošću pri čemu svaka soba i studio apartman imaju klima uređaj, bežični internet, LCD TV i zaseban WC i kupaonu.

Nadalje, sve sobe i studio apartmani imaju osiguran parking i veliku terasu na kojoj se gosti mogu odmarati tijekom ljepšeg vremena.

Cijene su iznimno prihvatljive pri čemu jednokrevetna soba košta od 180 kuna do 210 kuna. Dvokrevetne sobe se cjenovno kreću između 250 kuna i 310 kuna.

Prepoznatljivost Soba i apartmana Altis odlikuje se visokom čistoćom i ljubaznošću domaćina.

Za sve dodatne informacije pogledajte stranicu www.apartmani-altis.com

Taxi služba

Što se tiče taksi službe u Zagrebu možemo reći kako je danas situacija mnogo bolja nego što je to bilo prije par godina. Danas je prisutno dosta pružatelja usluga taksi službe pa se tako može proći dosta povoljno. Naš savjet je taxi Cammeo jer su se pokazali kao najpovoljniji a u kratkom roku će doći na Vaš poziv.

Javni prijevoz – tramvaji , autobusi

Ukoliko imate vremena a sami ste ili je još jedna osoba sa vama, savjetujemo javni prijevoz prije taksija. Cijena karte nije skupa i iznosi 12 kuna a cijeli grad je dosta dobro prometno povezan. Više o voznim redovima, možete pogledati na karti tamvajskih linija.

Ukoliko vas je više u posjeti Zagrebu, savjetujemo taksi.

Ostavite komentar