Jeste li pronašli svoj povoljan smještaj u Zagrebu?! Ukoliko niste, mi imamo odličan prijedlog!

Dugorajna potraga za najpovoljnijim smještajem se nikome ne sviđa. Iz tog razloga, mi smo odlučili dati našu preporuku smještaju koji nam se pokazao kao najbolji kroz noćenje naših dopisnika.

Naš  savjet su Sobe i apartmani Altis. U provjeravanju brojnih smještaja, navedeni su se pokazali najboljima u cijeni, opremljenosti i čistoći. To je ono što smo mi tražili, što nam je bilo bitno ali vjerujemo da su upavo ti faktori bitni i drugima.

Jeste li pronašli svoj povoljan smještaj u Zagrebu?!  Ukoliko niste, mi imamo odličan prijedlog!Što se tiče cijena smještaja u Altisu, iznimno su prihvatljive, posebno jednokrevetna soba koja iznosi 180 do 210 kuna, ovisno o broju noćenja.

Dvokrevetna soba je nešto skuplja,ali i dalje prihvatljiva te se kreće od 250 do 270 kuna.

Krenimo dalje na opremljenost. Klima uređaj, bežični internet, WC, kupaona i parking standard su svake sobe i studio apartmana.

Čistoćom smo bili najviše zadovoljni te možemo reći kako je bila na zavidnom nivou.
Za sve dodatne informacije, posjetite

A sada malo o prijevozu u Zagrebu…

Česta su pitanja naših čitatelja o tome na koji način je najbolje putovati za vrijeme vašeg boravka u Zagrebu. Donosimo par korisnih savjeta koji će vam odlično doći tijekom posjete Zagrebu.

Taksiji su danas jako povoljni pa ćete tako platiti za 5 kilometara vožnje oko 35 kuna. Postoje tri taksi prijevoznika u Zagrebu a to su Cammeo, Zagreb Taxi i Eko taksi.

Što se tiče javnog prijevoza, kartu za 1,5 h vožnje ćete platiti između 12 i 15 kuna. Ukoliko uzmete dnevnu kartu, ona će vas koštati 40 kuna.

Ako ste se odlučili na automobil pri odlasku u grad, računajte na velike gužve između 7.00 i 8.00 h te između 16.00 h i 18.00 h.

Također, savjetujemo parkiranje u garažama jer je povoljnije od onog na vanjskim parkiralištima te iznosi oko 5 kuna a i nemate vremensko ograničenje.

Ostavite komentar