Jeftini moteli u Zagrebu? Najbolja opcija!

Tražite jeftine motele u Zagrebu? Mi Vam donosimo najbolje rješenje. Poznato je kako je noćenje u Zagrebu u hotelima relativno skupo za domaćeg gosta. Tako se većina hrvatskih gostiju odlučuje na noćenja u motelima ili privatnim smještajima.

Naša preporuka su Sobe i apartmani Altis. Navedeni imaju jednu od najduljih tradicija u najmu soba i studio apartmana u Zagrebu.

Jeftini moteli u ZagrebuTakođer, izrazito su pogodni osobama koje dolaze iz pravca Jadrana jer se nalaze u neposrednoj blizini Arena Centra i Arene Zagreb pa tako navedeni gosti ne moraju prolaziti kroz stalne gradske gužve.

Istovremeno, Sobe i apartmani Altis jako su blizu centru Zagreba su tako udaljene svega 15 minuta vožnje automobilom do Trga bana Jelačića.

Sve sobe i studio apartmani sadrže klima uređaj, bežični internet, LCD TV, WC, kupaonu te imaju osiguran parking.

Cijena je iznimno povoljna pa tako možete pronaći jednokrevetnu sobu u Zagrebu već od 180 kuna po noćenju.

Dvokrevetne sobe se kreću od 250 kuna do 290 kuna u zavisnosti o tome radi li se o sobi sa kuhinjom ili bez.

Naš savjet je da se pridružite facebook stranici Soba i apartmana Altis gdje ćete dobivati obavjesti o mjesečnim akcijama te raznim drugim pogodnostima.

Autom u centar grada

Savjetujemo da obratite pozornost u koje vrijeme idete u centar sa automobilom jer su česte gužve od 8.00 h do 9.00 h te od 16.00 h do 17.00 h.

Također, računajte da se u 1. zoni (strogi centar grada) možete parkirati samo 1 sat dok 2. zona dozvoljava parkiranje na maksimalno 2 sata.

Iz tog razloga su jako praktične garaže kojih danas možete naći od 4-5 kuna (Cascade garaža ili u Importane Galeriji u Vlaškoj) te niste ograničeni vremenom boravka.

Javni prijevoz i taksi

Javni prijevoz će vas koštati 12 kuna za sat i pola vremena dok će vas cjelodnevna karta koštati 40 kuna.

Taksi je danas dosta povoljan u Zagrebu pa ćete tako platiti za 5 kilometara oko 35 kuna.

Ostavite komentar