Jeftine sobe i apartmani u Zagrebu

Altis Zagreb, jedan od najljepših i najatraktivnijih apartman kompleksa na prostoru Laništa Zagreb, svojevrstan je dragulj kojim se ponosi ne samo Lanište već i cijeli Zagreb.

Apartmani Altis  posebice odnedavno, dobija svoj smisao uz  sjaj i skorašnje blještavilo treće  zvjezdice. U oblasti noćenja  u Zagrebu  prednjači po najvećoj i najznačajnijoj investiciji, koja je brojnim turistima posjetu Zagrebu učinila nezaboravnom.

Jeftine sobe i apartmani u ZagrebuVrhunska arhitektonska rješenja i upotreba, trenutno na tržištu gradnje, najnovijih materijala kreirala su originalnost u primjeni koja plijeni pažnju i izdvaja Altis  u sami vrh konačišta ponude u Laništu  i široj okolici Zagreba.

Fasada oku ugodnih boja, učinila je vanjski izgled Altisa toplijim, a uz  osvjetljenja i noćnih sjena izdvojila ga iz susjedstva  dijela grada.

Unutrašnjem uređenju posvećena je posebna pažnja uz odabir visokim kvalitetama smještaja. Altis  nudi sadržaje posebno osmišljene za odmor.

Sobe i apartmani opremljeni su namjenski dizajniranim namještajem, zavjesama i tepisima, opremu u kupaonicama potpisuju najbolji evropski proizvođači porculana i keramike.
Vaš boravak i odmor u Altisu  najvažniji je zadatak ljubaznog osoblja koje će se potruditi ispuniti sve zahtjeve koje imate.

Sobe su klimatizirane, opremljene bežičnim internetom, LDC TV-om te velikom terasom i besplatnim parkingom.

Naš savjet je da se pridružite facebook stranici Soba i apartmana Altis gdje ćete dobivati obavjesti o mjesečnim akcijama gdje možete ostvariti dotatni popust ili pak besplatan fitness itd.

Ostavite komentar