Jednokrevetna soba u Zagrebu? JEFTINA A KVALITETNA!

U potrazi ste za jeftinom ali istovremeno kvalitetnom jednokrevetnom sobom? Naša redakcija u neprestanom traženju one koja nam najviše odgovara mogla je napisati recenziju o gotovo svim jednokrevetnim sobama u Zagrebu. Ipak, napraviti ćemo kratak 3 nama najbolje i najjeftinije jednokrevetne sobe u Zagrebu.

Ono što je čest slučaj kod najma jednokrevetnih soba a to je u najvećoj mjeri izraženo kod hotela jest da je mala razlika između jednokrevetne i dvokrevetne sobe.

Pri tome cijena jednokrevetne sobe u hotelima 3 zvjezdice može iznositi između 400 i 500 kuna što je dosta skupo za hrvatske prilike.

Jednokrevetna soba u Zagrebu? JEFTINA A KVALITETNA!Ipak mi smo napravili analizu u kojoj smo izdvojili nama najbolje jednokrevetne sobe u privatnim smještajima (motelima), hotelima i hostelima.

U uži izbor tako nam je ušla jednokrevetna soba Soba i apartmana Altis (privatni smještaj – motel), Hotela Zagreb (hotel) i Hostela Arena (hostel).

Napominjemo kako smo ipak dominantno tražili jednokrevetnu sobu na zapadnom dijelu Zagreba jer nam je većina dopisnika iz područja Dalmacije i Istre pa je njima ovakav smještaj najprikladniji da se ne moraju probijati kroz gužve u gradu.

Tako je cijena jednokrevetne sobe u Hotelu Zagreb bila 285 kuna po noćenju, u Hostelu Arena iznosila je 210 kuna a u Sobama i apatmanima Altis cijena je bila 180 kuna po noćenju.

Sve sobe su bile zadovoljavajuće jedino dajemo prednost  Altisu zbog iznimne čistoće i moderno uređenih soba. Ipak, Hotel Zagreb i Hostel Arena  su u državnom vlasništvu pa se kao takvi slabo renoviraju.

Sobe i apartmani  Altis imaju visoku kvalitetu smještaja pri čemu su vlasnici  bili iznimno susretljivi i ljubazni.

Kako su nam navedeni pokazali najbolju kvalitetu za najjeftiniju cijenu jednokrevetne sobe u Zagrebu navodimo njihovu stranicu www.apartmani-altis.com

Ostavite komentar