Individualni fitness trening u Zagrebu! Moja iskustva!

Iako sam mislio da je to rezervirano samo za žene, da muškarci ako vode brigu o sebi nemaju tih problema, nakraju sam ipak spoznao da je – nevjerojatno kako se (nažalost) osjeti kada pređeš tridesetu!

Čitav život mi je bilo bitno kako izgledam. Volim osjećaj da sam u formi. I fizički da sam zadovoljan izgledom i psihički osjećaj ispucavanja i nabrijavanja te naravno – jako bitan osjećaj samopuzdanja koji proizlazi iz toga.

osobni trener zagreb

Kristijan Tomljenović, ekonomist

Kada imaš samopuzdanja sve je u životu lakše. Stvari kao da dolaze do tebe; puno manje se moraš truditi da nešto ostvariš.

Znatno veći osjećaj uspjeha i zadovoljstva. Ako se u nekoj fazi života zapustim zbog previše posla i počnu mi se nakupljati masne naslage (ponajviše oko trbuha), imam osjećaj da cijeli nekako postajem „bolesniji“.

Kao da su mi bolesni i duh i tijelo, čitav organizam. I onda ulazim u neki kovitlac nezadovoljstva, loših emocija, depresije, nižeg samopouzdanja, itd. Čudan neki krug. Zapravo je nevjerojatno koliko vježbanje znači za čovjeka.

Cijelo tijelo ti prodiše; napumpa ga energijom  i dobrim raspoloženjem.

Kada uđem u neki dulji period vježbanja, jednostavno više ne mogu bez njega, kao da postanem ovisan.

Obzirom da sam se selio par puta, isprobao sam više teretana po Zagrebu.

Ima naravno boljih i lošijih, ali sam se zapravo najviše pronašao  u teretani Altis. Odnosno u Centru za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis. Locirani su na Laništu što mi odlično odgovara, čisto zbog vremena koje gubim na put. Ali iskreno što se kvalitete tiče, išao bih i da su mi znatno dalje.

Imam individualne treninge s osobnim trenerom i zapravo čovjek ne može sebi pokloniti ništa bolje od tog. Zaboravi krcate teretane, gužvu na spravama, prostore neugodnih mirisa, pune tuševe, krivo vježbanje i razne ozljede. Misli na vlastito uživanje u tih sat vremena mira i posvećenosti sebi.

Nema ozljeda jer te stručnjak za to vodi cijelo vrijeme; osmišljava ti trening da ti bude zabavan, da te potiče na uspjeh i na ustrajnost, da ti tijelo uistinu poprimi oblik koji želiš i da se osjećaš odlično. Jedva čekam svaki trening jer se tu ispucam i napunim energijom.

Najviše mi čak odgovara ići ujutro jer se onda čitav dan osjećam znatno bolje.

Nekad se treninzi održavaju i na otvorenom, odnosno u prirodi. U tome dvostruko uživam.Imam osjećaj da sam se nekako nadisao pozitivne energije i da puno lakše prolazim kroz dan.

Ostavite komentar