Gdje noćiti u Zagrebu?

U potrazi ste za povoljnim noćenjem u Zagrebu? Znamo kako u današnje vrijeme izuzetnu ulogu igra cijena. Tako smo za Vas pronašli iznimno povoljan smještaj u Zagrebu koji su tijekom boravka u Zagrebu koristili naši dopisnici.

Smještaj koji preporučujemo su Sobe i apartmani Altis. Cijene su im iznimno povoljne pa tako možete pronaći jednokrevetnu sobu od 180 do 210 kuna. Što se tiče jednokrevetne sobe, cjenom nismo uspjeli naći ništa povoljnije u Zagrebu.

Gdje noćiti  u Zagrebu?Dvokrevetna soba koštala je 250 kuna pa do 270 kuna. Cijena je ovisila o duljini boravka. Ukoliko su naši dopisnici bili dulje od jedne noći, cijena je bila 250 kuna.

Sobe i apartmani Altis smješteni su na Laništu pa nam je ta lokacija iznimno odgovarala zbog toga što je većina naših djelatnika dolazila iz pravca Dalmacije pa je onda Altis idealan smještaj za njih.

Sve sobe su jako čiste što i smatramo da je jedna od važnijih komponenti pri odabiru noćenja.

Za dodatne informacije, posjetite www.apartmani-altis.com

Prijevoz u Zagrebu

Poznato je kako su u Zagrebu izuzetne gužve pa vam donosimo nekoliko savjeta o javnom prijevozu i taksijima.

Danas je taksi u Zagrebu dosta povoljan pa će vas koštati 5 kilometara vožnje oko 35 kuna.
Ukoliko se odlučite za javni prijevoz, cijena za 1,5 sati vožnje iznosi 12 kuna dok je za cjelodnevnu kartu cijena 40 kuna.

Za dolazak u grad sa automobilom, obratite pozornost da izbjegavate gužve u periodu od 7.00 h do 8.00 h i od 16.00 do 18.00 sati.

Ostavite komentar