Evo napokon povoljan apartman u Zagrebu!

Svi znamo je da nije lako pronaći jeftin i istovremeno dobar apartman u Zagrebu. Naš portal ima dobru preporuku za vas.

Savjetujemo Sobe i apartmane Altis koji imaju jednu od najdužih tradicija iznajmljivanja soba i studio apartmana u Zagrebu.

Kroz spomenutu tradiciju u  Altis sobama i apartmanima svake se godine provodi nadogradnja njihove usluge. Tako su danas Altis apartmani vrlo opremljeni smještaj, a svaki studio apartmana ima klima uređaj, bežični internet i parking.

Evo napokon povoljan apartman u Zagrebu!ajbolje noćenje u Zagrebu!!Također, sve sobe i studio apartmani imaju odvojenu kupaonicu i toalet, kao i mogućnost korištenja velike moderne terase tijekom ljepšeg vremena.

Sobe i apartmani se nalaze na Laništu, područje koje je vrlo dobro povezano s centrom, tako da traje samo oko 10 do 15 minuta od centra Zagreba do Altisa.

Ako odlučite ostaviti svoj automobil na parkiralištu i ići javnim prijevozom, na samo 100 metara je autobusna stanica čiji autobusi voze na okretiište Savskog mosta. Na okretištu Savskog mosta, tramvaji voze u svim smjerovima grada.

Cijene su vrlo razumne u Sobama i apartmanima Altis gdje ćete naći jednokrevetnu sobu po cijeni od 180 kuna do 210 kuna, a dvokrevetne sobe od 250 kuna do 290 kuna.

Ostavite komentar