Rekreacija ( aerobic, pilates, teretana ) Novi Zagreb

Živite u Novom Zagrebu i ne znate gdje biste na rekreaciju? Preporučujemo Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis lociran na Laništu, nedaleko od Arena Centra.

Centar Altis nudi jedinstven fitness program pod nazivom GET FIT koji se sastoji od 7 najučinkovitijih fitness programa koji se provode u prostorima Altis Centra te na Jarunu tijekom ljetnih mjeseci.

Kvaliteta GET FIT programa ogleda se u njegovoj visokoj individualiziranosti pri čemu se program provodi u grupama od 3 do 5 polaznika.

Nadalje, program se provodi na način da uključuje neprekidnu dijagnostiku, radionice zdrave prehrane te individualni plan prehrane.

Kratak intervju sa suvlasnikom Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

Koje biste naveli dodatne specifičnosti vašeg fitness programa GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije: Kako ste i sami naveli, mi smo strogo individualizirani Centar koji u GET FIT program prima isključivo 50 polaznika kako bi se istima mogao maksimalno posvetiti. Na taj način, stvara se intimna atmosfera gdje treneri dobro poznaju polaznike programa, njihove dobre i loše strane pa prema tome i usmjeravaju program.

Također, veći dio programa provode i suvlasnici Centra pri čemu se daleko više posvećujemo našim korisnicima nego što je to slučaj u masovnijim centrima.

Za koga je namjenjen program GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Namjenjen je za sve one koji žele poraditi na svome tijelu u smislu mršavljenja, oblikovanja tijela i poboljšanja zdravlja a nemaju previše vremena.

Kroz naš rad dobili smo dojam kako postoji velik broj osoba koja nemaju vremena na pretek, zbog djece, posla ili obiteljskih obveza. Tako smo koncipirali najučinkovitiji fitness program koji obuhvaća sve najvažnije komponente – top fitness programe, praćenje napretka kroz dijagnostiku, radionice zdrave prehrane i individualno programiranu prehranu.

Osim programa GET FIT, koje još programe ili tretmane nudite u vašem Centru?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Uz program GET FIT imamo tretmane za mršavljenje i uklanjanje celulita. Neki od njih su kavitacija, vakumska kavitacija, radiofrekvencija te ultralipoliza.

Napominjem kako su svi tretmani predvođeni magistrima kineziologije te se provode na aparatima vrhunske kvalitete.

Ostavite komentar