Kavitacija za muškarce

U današnje vrijeme se mnogo priča o kavitaciji. O njoj čitamo u medijima, gledamo u emisijama o ljepoti i slušamo od svojih prijateljica. No što je s muškarcima? Podvrgavaju li se oni kavitaciji kako bi se riješili suvišnih masnih naslaga?

Odgovor je – da. Sve veći broj muškaraca odabire upravo kavitaciju kako bi smršavili i istopili neželjene masno tkivo. Oni najčešće tretiraju područje trbuha i bokova obzirom da se upravo na trbuhu muškarcima najčešće nakuplja višak masnih stanica.

kavitacija za muškarceKako je debljina u području trbuha, a i debljina općenito, često povezana s raznim bolestima – kao što su dijabetes, povišeni krvni tlak, kardiovaskularne bolesti i sl. – mršavljenje nije samo pitanje dobrog izgleda, već i zdravlja. Jako je važno da problem prepoznamo na vrijeme kako se i naš izgled i zdravlje i samopuzdanje ne bi značajnije narušili.

Sam proces kavitacije kod muškaraca je gotovo identičan onome kod žena. Muškarci kod svoje anatomije imaju sreće da se odlikuju višim bazalnim metabolizmom negoli žene tako da često mogu brže i lakše smršaviti od ženske populacije, a i na njih se može djelovati višom frekvencijom ultrazvuka.

Zapravo im kavitacija predstavlja odličan način mršavljenja jer dodatno potiče metabolizam i razgradnju masti i to upravo na željenim područjima tijela.

Osim toga, za njeno provođenje nema posebnih priprema, a nema ni oporavka kao što je to slučaj kod liposukcije, obzirom da je liposukcija ipak invazivna kirurška metoda, a kavitacija nije.

Nadalje, kavitacija je u cijelosti bezbolna i nema nikakvih ožiljaka. Tako da bi upravo kavitacija, ako ju provodi stručna osoba, mogla biti odgovor na vaš upit – „Kako se konačno riješiti masnih naslaga?“.

Prema dosadašnjim iskustvima kavitacija ima i jače učinke na muškarce a obzirom na njeno selektivno djelovanje omogućuje željeno rješavanje masnih naslaga na trbuhu. Tretmane bi naročito kod muškaraca trebali provoditi stručne osobe u specijaliziranim Centrima a ne u kozmetičkim salonima.

Naša preporuka je Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis koji za sada jedini provodi tretmane kavitacije prilagođene muškoj populaciji te zbog svoje specijaliziranosti za navedene tretmane imaju najviše iskustva u provođenju tretmana kavitacije.

Ostavite komentar