Kavitacija trbuha

Kavitacija je, kao vrlo učinkovita metoda mršavljenja, razvijena u Milanu 2005. godine te je vrlo brzo čitav svijet prepoznao njene pozitivne efekte. Danas je ona najkorištenija neinvazivna i neoperativna metoda razbijanja masnih stanica.

Njome se tretiraju različita područja na tijelu – trbuh, noge, bokovi, bedra, koljena i nadlaktica, a od svih navedenih područja, trbuh se nalazi na vrhu ljestvice najtraženijih dijelova tijela za uklanjanje masnih stanica.

Upravo je trbuh vrlo često bolna točka svih nas – ne samo žena, već i muškaraca. Možda Vam to djeluje iznenađujuće, ali nerijetko se i muškarci nađu ispod kavitacijske sonde.

Muškarci lakše mršave od žena kada se podvrgavaju dijetama (zbog višeg bazalnog metabolizma) te su skloniji vježbanju vježbi za učvršćivanje trbušnih mišića. Međutim, često ni vježbe ne mogu adekvatno pomoći u otklanjanju tvrdokornih masnih stanica u predjelu trbuha. S tim ciljem nam odlično moće pomoći kavitacija.

kavitacija trbuhaOsim kod takvih situacija, kavitacija je dobrodošla i nakon poroda žena kada ostaje višak kože neravnog oblika.

Ovim tretmanom možemo uspješno zagladiti kožu te joj poboljšati tonus i elasticitet. Pritom se izbjegava tretiranje dojilja tako da, ako jos dojite, pricekajte malo s kavitacijom.

Možete kavitaciju koristiti i ako ste se podvrgnuli liposukciji i ostao Vam je višak kože nakon operativnog vađenja potkožnog masnog tkiva. Situacija je istovjetna kao i kod gore spomenute kavitacije nakon poroda.

Kada usporedno gledamo sve dijelove tijela koje možemo tretirati kavitacijom, kavitacija trbuha je zapravo najsloženiji tretman, iz razloga što se ispod tog masnog tkiva nalazi većina naših vitalnih organa i oni se pri samome tretmanu moraju u cijelosti zaobići. Kako ne bi došlo do negativnog utjecaja na neki od tih organa, moramo tretmanu pristupiti stručno i iskusno.

Također je bitno da nemate značajnih zdravstvenih problema vezanih uz organe u trbušnoj šupljini, kao i da ne spadate u skupinu trudnica, dojilja, dijabetičara, oboljelih od tromboflebitisa (upala vene pri kojoj dolazi do stvaranja krvnih ugrušaka u njoj) i sl.

Ostavite komentar