Kavitacija nuspojave

Kavitacija je nova revolucionarna metoda lučenja masnoća iz tijela, bez operacije, ožiljaka, noža, bolova, postoperativnog oporavka i slično. Masnoća se jednostavno i brzo uklanja, uz pomoć utjecaja kavitacije te naše jetre, iz našega organizma.

I nakon što završi sami tretman, efekti kavitacije traju i dalje. U vremenskom periodu od nekih 7 dana nakon tretmana, masnoće se i dalje nastavljaju lučiti iz našega tijela. Svakako biste trebali piti dostatne količine vode kako biste pospješili pozitivne utjecaje kavitacije. Prilikom ili nakon tretmana bi Vam se moglo pojaviti blago crvenilo na tretiranom području, ali se ne trebate zbog toga brinuti jer nije opasno i prolazno je. Mogli biste osjetiti i pojačanu žeđ nakon samog tretmana pa svakako popijte dovoljno vode. Vrlo često tretmani kavitacijom dovode do ubrzanja metabolizma pa se javlja učestalija potreba za toaletom.

Kavitacija je siguran i neinvazivni tretman razgrađivanja viška masnoća, međutim ne bi ju trebale koristiti one osobe koje imaju slijedećih zdravstvenih problema: problema s jetrom, krvarenja iz organizma i ugrađene pace makere te trudnice.

Kvalitetna prehrana i tjelesna aktivnost će izuzetno pospješiti utjecaj kavitacije, ali i iznimno pozitivno djelovati na Vaše zdravlje, izgled, samopouzdanje, odnose s drugima i povećati poletnost i energiju našeg uma i tijela!

Ostavite komentar