Kavitacija nakon poroda

Kavitacija je danas najpopularnija metoda mršavljenja. Naravno da bi se trebale čuvati kako bismo za vrijeme trudnoće uspjeli održati zdravu težinu za trudnicu, međutim uvijek nam ostane onih nekoliko kilograma viška kojih se svakako želimo riješiti nakon poroda.  Osim toga, povećana je pojava celulita koji nam također utječe na nezadovoljstvo vlastitim tijelom i smanjenje samopouzdanja.

Upravo nam kod te borbe s viškom kilograma i celulitom, odlično pomaže kavitacija. Njome se djeluje selektivno na masne stanice i razbija celulit. Osim na mršavljenje i razbijanje celulita, kavitacija djeluje i na zaglađivanje kože.

Za vrijeme trudnoće se ne preporuča kavitacija kao niti masaža trbuha ukoliko se podvrgavate bilo kakvoj masaži. Međutim, nakon poroda Vam odlično može pomoći u tome da lakše i brže dođete do svog cilja u vidu mršavljenja i smanjenja celulita!

Mnogo trudnica je svoje povjerenje dalo Centru  za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis jer se kod njih provode medicinski programirane kavitacije i mršavljenje na zdrav i kontroliran način!

jedan komentar na “Kavitacija nakon poroda”

  1. gordana says:

    ja sam isla na kavitaciju u jednom nasem salonu u smederevu i nista mi nije pomogla.skinula sam samo 2 cm za 6 kavitacija,5 mezoterapija,2o bodi vrapova.samo dzabe bacene pare.verovatno osoblje u salonu nije strucno a i aparat nije kako treba.

Ostavite komentar