Iskustva u kavitaciji

Ultrazvučna kavitacija – revolucionarna metoda mršavljenja! Uklonite masnoće iz organizma bez operacije, ožiljaka, bolova,  oporavka i sl.!

Njome možete djelovati na sva područja koja su najčešće problematična zona za žene i muškarce – trbuh, stražnjica, bokovi, bedra, unutarnji dijelovi nadlaktica i koljena, kao i prsa kod muškaraca.

Na prvom tretmanu, osoba koja provodi kavitaciju bi Vas trebala izmjeriti i odrediti program Vašeg mršavljenja, prilagođen upravo Vama obzirom da je svaki čovjek individualan te je drugačiji i princip njegova mršavljenja (ukoliko želimo da ono bude napravljeno na zdrav i kvalitetan način).

Nakon toga započinje sami tretman koji se izvodi na način da Vam osoba koja izvodi kavitaciju radi sa ultrazvučnom sondom kružne pokrete po željenoj zoni gubitka masnoća. Sonda obavezno mora biti premazana gelom kako bi uređaj mogao ispravno funkcionirati. Osjetiti ćete laganu toplinu koja stvara osjećaj ugode. Nema nikakvih neugodnih osjećaja. U slučaju da Vam toplina bude malo prejaka, znači da treba dodati još gela.

Tretman tretman kavitacije traje od 20 do 40 minuta, a nakon njega poželjna je  limfna drenaža koja obično traje od 10 do 20 minuta.

Limfna drenaža pospješuje učinke kavitacije i može se izvoditi ručno ili aparaturno. Masnoće se nakon samoga tretmana razgrađuju putem jetre i izlučuju iz organizma. Savjetujemo Vam da svakako unosite dovoljno vode kako bi se pospješio učinak kavitacije.

U slučaju da Vam koža na tretman reagira blagim crvenilom, ne trebate se brinuti obzirom da ono nema utjecaja i da je prolazno. Moguće je i da nakon tretmana osjetite žeđ pa biste trebali popiti vode.

Naš savjet je da u prvom redu odaberete stručnost kod odabira Centra koji pružaju usluge kavitacije. Mi savjetujemo Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis. Navedeni Cetar je jedini u kojemu kavitaciju provode profesori i magistri kineziologije sa višegodišnjim iskustvom u programima mršavljenja.

Kavitacija je sigurna i neinvazivna metoda gubitka viška masnoća, međutim ne bi joj se trebale podvrgavati osobe koje imaju zdravstvenih problema s jetrom, sklonosti ka krvarenjima, ugrađene pace makere te trudnice.

Prvi rezultati bi trebali biti vidljivi već nakon 1-2 tretmana, a koliko će Vam biti potrebno tretmana ovisi o Vašim godinama, hormonalnoj ravnoteži, metabolizmu, strukturi tkiva, prehrani, lijekovima, fizičkoj aktivnosti, i slično.

Za poboljšanje rezultata, i njihovo uspješno i kvalitetno održavanje, poželjna je adekvatna fizička aktivnost te ispravna i zdrava prehrana.

Prednosti ultrazvučne kavitacije:

–          sigurno uklanja masne stanice iz organizma

–          poboljšava teksturu kože

–          poboljšava strukturu tijela

–          nema operativnog zahvata, anestezije, postoperativnog oporavka

–          nema osjećaja boli i nelagode, kao ni ožiljaka

–          pospješuje se protok krvi i limfa

–          izvrsna terapija za uklanjanje celulita

–          dolazi do stezanja vezivnog tkiva i zaglađenja kože

–          rezultati su još učinkovitiji ako se kombiniraju s limfnom drenažom, kvalitetnom

prehranom i tjelesnom aktivnosti.

Obzirom da na tržištu ima mnogo neadekvatnih salona koji se bave kavitacijom te da posljedice mogu biti loše za Vaše zdravlje i izgled ukoliko se radi nestručno, vodite računa kome ćete dati svoje povjerenje.

Ponavljamo, naša preporuka je po stručnosti, pristupu i sveobuhvatnoj usluzi – Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

Ostavite komentar