Fitness Lanište

U potrazi ste za fitnessom u Laništu? Imamo prijedlog za Vas! U neposrednoj blizini Arena Centra nalazi se Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis koji provodi jedinstven fitness program pod nazivom Get FIT.

Navedeni program objedinjuje 7 znanstveno najučinkovitijih programa mršavljenja i oblikovanja tijela.

Navedeni programi provode se u prostorima Altis Centra na Laništu ali i na otvorenom (Jarun ili nasip) što je izrazito pogodno osobama koji obavljaju svoj posao u zatvorenim prostorima. Na taj način polaznici uživaju u kombinaciji treninga u prirodi i fitness studiu.

fitness laništeFitness program GET FIT provode magistri Kineziologije i održava se 2 puta tjedno. Program GET FIT uključuje i dijagnostiku, odnosno praćenje napretka i promjena u masnom tkivu te motoričkim sposobnostima. Uz sve navedeno, polaznici imaju i besplatne radionice zdrave prehrane koje su jednako bitne kao i trening za ukupan rezultat.

Sam program GET FIT visoko je individualiziran te se treninzi provode u malim grupama od 3 do 5 polaznika. Također kako je Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis visoko specijalizirani Centar, usluge vježbanja kroz fitness ograničene su na 50 ljudi. Na taj način naši stručnjaci dobro poznaju svaku osobu, njihove moguće pogreške u vježbanju ili prehrani te se time postiže najbolja moguća kvaliteta.

Iz tog razloga savjetujemo da se uključite što prije te si na taj način osigurate mjesto!

Za sve dodatne informacije navodimo link Altis Centra www.altis.hr

Kratak intervju sa suvlasnikom Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

Koje biste naveli dodatne specifičnosti vašeg fitness programa GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije: Kako ste i sami naveli, mi smo strogo individualizirani Centar koji u GET FIT program prima isključivo 50 polaznika kako bi se istima mogao maksimalno posvetiti.

Na taj način, stvara se intimna atmosfera gdje treneri dobro poznaju polaznike programa, njihove dobre i loše strane pa prema tome i usmjeravaju program.

Također, veći dio programa provode i suvlasnici Centra pri čemu se daleko više posvećujemo našim korisnicima nego što je to slučaj u masovnijim centrima.

Za koga je namjenjen program GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Namjenjen je za sve one koji žele poraditi na svome tijelu u smislu mršavljenja, oblikovanja tijela i poboljšanja zdravlja a nemaju previše vremena.

Kroz naš rad dobili smo dojam kako postoji velik broj osoba koja nemaju vremena na pretek, zbog djece, posla ili obiteljskih obveza. Tako smo koncipirali najučinkovitiji fitness program koji obuhvaća sve najvažnije komponente – top fitness programe, praćenje napretka kroz dijagnostiku, radionice zdrave prehrane i individualno programiranu prehranu.

Osim programa GET FIT, koje još programe ili tretmane nudite u vašem Centru?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Uz program GET FIT imamo tretmane za mršavljenje i uklanjanje celulita. Neki od njih su kavitacija, vakumska kavitacija, radiofrekvencija te ultralipoliza.

Napominjem kako su svi tretmani predvođeni magistrima kineziologije te se provode na aparatima vrhunske kvalitete.

Ostavite komentar