Fitness Brezovica

Dugo vremena smo čekali da bi se napokon pojavio kvalitetan fitness program u blizini Brezovice.

Danas vas možemo obavjestiti kako Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis počinje sa fitness programom GET FIT. Navedeni Centar nalazi se na početku Blata, 300 metara od Arena Centra.

Fitness program GET FIT maksimalno je individualiziran te se provodi u grupama od 3 do 5 polaznika dva puta tjedno. Sastoji se od 7 najučinkovitijih fitness programa ( kružni trening, boot kamp, nordijsko hodanje, suspenzijski trening ) koji se provode u zatvorenim i na otovreni prostorima. Na taj način postiže se raznolikost u treninzima i samim time uživanje u vježbanju.

fitness brezovicaUz navedeno, program GET FIT uključuje i neprekidnu dijagnostiku, besplatne radionice zdrave prehrane te individualizirani program prehrane.

Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis odlikuje se stručnošću pri čemu program GET FIT program provode magistri kineziologije sa višegodišnjim iskustvom u fitness treninzima.

Kako je broj polaznika zbog kvalitete ograničen, savjetujemo da se javite što ranije kako bi osigurali svoje mjesto na vrijeme.

Dodatne informacije potražite na www.altis.hr

Kratak intervju sa suvlasnikom Centra za mršavljenje i oblikovanje tijela Altis

Koje biste naveli dodatne specifičnosti vašeg fitness programa GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije: Kako ste i sami naveli, mi smo strogo individualizirani Centar koji u GET FIT program prima isključivo 50 polaznika kako bi se istima mogao maksimalno posvetiti.

Na taj način, stvara se intimna atmosfera gdje treneri dobro poznaju polaznike programa, njihove dobre i loše strane pa prema tome i usmjeravaju program.

Također, veći dio programa provode i suvlasnici Centra pri čemu se daleko više posvećujemo našim korisnicima nego što je to slučaj u masovnijim centrima.

Za koga je namjenjen program GET FIT?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Namjenjen je za sve one koji žele poraditi na svome tijelu u smislu mršavljenja, oblikovanja tijela i poboljšanja zdravlja a nemaju previše vremena.

Kroz naš rad dobili smo dojam kako postoji velik broj osoba koja nemaju vremena na pretek, zbog djece, posla ili obiteljskih obveza. Tako smo koncipirali najučinkovitiji fitness program koji obuhvaća sve najvažnije komponente – top fitness programe, praćenje napretka kroz dijagnostiku, radionice zdrave prehrane i individualno programiranu prehranu.

Osim programa GET FIT, koje još programe ili tretmane nudite u vašem Centru?

Alvin Eljazović,mag. Kineziologije:  Uz program GET FIT imamo tretmane za mršavljenje i uklanjanje celulita. Neki od njih su kavitacija, vakumska kavitacija, radiofrekvencija te ultralipoliza.

Napominjem kako su svi tretmani predvođeni magistrima kineziologije te se provode na aparatima vrhunske kvalitete.

Ostavite komentar