8 razloga zašto biste trebali angažirati osobnog trenera!

Osobni trener. Razlog 1.Uče Vas novim vježbama i metodama rada.

Ukoliko ste početnik u vježbanju, svakako bi bilo korisno da uzmete barem neki period osobnog trenera.

Barem sa svrhom usvajanja pravilnog vježbanja. Ukoliko ste pak napredni u vježbanju, osobni trener će Vam ponuditi nove modalitete rada koji će definitivno omogućiti napredak.

Osobni trener. Razlog 2. Ponekad Vam mogu pružiti ugodan razgovor

Iako to nije osnovni cilj osobog trenera, ponekad će Vam odgovarati da se ispičate sa svojim trenerom o problemima koje želite podijeliti sa njime.

najbolji osobni trener u zagrebu

Vježbanje sa osobnim trenerom često daje najbrže rezultate.

Osobni trener. Razlog 3. Mogu objektivnije procijeniti ciljeve

Svi imamo određene regije tijela koje bismo željeli popraviti. Ipak, postoje određene regije koje bismo možda zanemarili a osobni trener ih može bolje uočiti. Također, može nam objektivnije procjeniti vrijeme potrebno za dolazak do određenih ciljeva.

Osobni trener. Razlog 4. Bolji su ood ogledala.

Iako je ogledalo odlično kako biste pratili svoje držanje i pokrete dok vježbate, osobni trener će nemjerljivo bolje korigirati posturu tijela te spriječiti neželjene pokrete.

Osobni trener. Razlog 6. Postizanje maksimalnog intenziteta.

Baš kada mislite da više ne možete, čuti ćete rečenicu:“Još 5 ponavljanja!“. I iako Vam se čini da ne možete, izgurati ćete tih pet ponavljanja što će biti tim bolje za Vas.

Osobni trener. Razlog 6.Osobni trener Vas očekuje.

Ponekad ćete imati još posla kojeg trebate oraditi. Ipak, obzirom da ste se dogovorili sa trenerom da ćete doći na trening, držati ćete se navedenog pa tako nećete preskočiti trening. Kako Dalmatinci kažu:“Nije posao zec da će pobjeći!“

Osobni trener. Razlog 7. Promjena vježbi.

Nakon određenog perioda, tijelo će se adaptirati na navedeni podražaj pa će biti potrebno promijeniti vježbe kako bi se postigao željeni učinak.

Osobni trener. Razlog 8. Ne morate razmišljati.

Naravno da navedeno ima svoju cijenu, ali često će Vam odgovarati da se za brojanje ili programiranje treninga ne morate brinuti Vi.

 

Ostavite komentar